Shanghai EFEN Technology Co., LTD.
E-mail info@aifenkj.com TEL.: 86-021-50896278
Huis
Huis
>
nieuws
>
Company news about Aluminiumgazebo is goed of bewaarde houten gazebo is goed
Evenementen
VERLAAT EEN BERICHT

Aluminiumgazebo is goed of bewaarde houten gazebo is goed

2022-02-13

Recentste bedrijfnieuws ongeveer Aluminiumgazebo is goed of bewaarde houten gazebo is goed

1、 de grondstof van anticorrosief houten paviljoen is houten, en het hout ondergaat veelvoudig chemisch anticorrosief productieproces, nadat de productie wordt voltooid en in de lucht geplaatst, de oppervlaktechemische producten zal na verloop van tijd aan het omringende milieu worden verloren, veroorzakend bepaalde verontreiniging aan het milieu; het aluminiumpaviljoen heeft geen dergelijk probleem bij allen, is het aluminiumprofiel milieuvriendelijk en niet-toxisch en kan later worden gerecycleerd.

2、 de productie van anticorrosief houten paviljoen vereisen diverse stappen zoals knipsel en het schilderen van hout, en de gehele productiecyclus is lang; het paviljoen van de aluminiumlegering is gevormd in één keer, met korte productiecyclus en laag foutenpercentage.

3、 de grondstof van anticorrosief houten paviljoen, geen kwestie houten is hoe te om het te verwerken later, het zullen insecten en mieren aantrekken, die de algemene verschijning van het paviljoen zullen beschadigen en zullen leiden tot problemen in de algemene structuur van het paviljoen; terwijl het aluminiumpaviljoen van metaal wordt gemaakt, zodat moet u niet zich over het probleem van insecten en insecten ongerust maken, en de levensduur is langer.

Vergeleken met twee, is het leven van aluminiumlegering langer; vergeleken met een verscheidenheid van materialen, is de voordelen van aluminiumlegering prominenter. De bovengenoemde types van paviljoenen, eigenaars kunnen hun eigen situatie combineren om te kiezen, geschikter voor hun eigen gebruik van het paviljoen kiezen.

laatste bedrijfsnieuws over Aluminiumgazebo is goed of bewaarde houten gazebo is goed  0

Contacteer op elk ogenblik ons

86-021-50896278
515 Qifan Road, Shanghai, China
Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons